Vår kunnskap og erfaring - din trygghet
Eller ring oss

Har du behov for lager i Bergen? Da har du kommet til riktig leverandør. Hordasped AS tilbyr lager til kunder. Ved vår lokalitet i Fyllingsdalen, har vi stort inne- og uteareal for lager av gods. Vårt inneareal er på 1000 KVM og vårt uteareal er på 7000 KVM. Adkomsten er god for store biler, og vi har egen lasterampe og truck.
Dette gir oss et godt utgangspunkt for å tilby :

  • Langtids- og mellomlagring av gods.
  • Lagring av flyttegods i forbindelse med flytting.
  • Lagerhold for Bedrifter i Bergen
  • Vi kan tilby våre kunder både temperert ute- og innelager og lagring av temperaturregulerte varer i fryselager.
  • I tillegg har vi egen terminal for på og avlasting av gods

Hordasped AS har spesialisert seg på kundetilpassede løsninger innen transport og lagerhold. Vi har lang erfaring med ulike behov for lager . Vår solide kunnskap, evne
til samarbeid og interesse for å finne akkurat din løsning, gjør oss til en god partner.
Ta kontakt med oss for priser eller bestilling av tjenester

BEDRIFTSLAGRING

Har din bedrift behov for oppbevaring for arkiver, overflødig møblement eller annet utstyr som opptar plass på kontoret? Vi tilbyr trygg oppbevaring for utstyr og varer. Blant våre bedriftskunder har vi blant annet rengjøringsbyråer, barnehager, håndverkere, restauranter og butikker. Vi har mange faste kunder.

Sikkerhet

Når du velger å lagre dine eiendeler, er det viktig å vite at dine eiendeler står trygt. Ved vårt lager i Bergen er det et omfattende sikkerhetsopplegg. Vi har direktelinjer til vaktselskap og det lokale brannvesenet. Vårt lager er også sikret av skadedyrkontrollen. Hordasped AS har god erfaring med lagertjenester. Vi vet at sikkerhet, service og trygghet er viktig når du skal ha lager for dine eiendeler.

For mer informasjon om vårt lager i Fyllingsdalen i Bergen, ta kontakt med oss i Hordasped AS.
Hordasped AS holder til i egne, moderne, store lokaler

Vår kunnskap og erfaring - din trygghet
Eller ring oss