Vår kunnskap og erfaring - din trygghet
Eller ring oss

Hordasped AS har siden starten i 1975 jobbet bevist med å utvikle markedstilpassede transport og logistikk løsninger for kunder i Bergen. Lang og solid erfaring gjør oss i stand til å løse alt fra de enkleste transportoppdragene til de mest komplekse oppdrag.Fra våre lokaler i Kjerreidviken i Bergen, leverer vi vår transport tjenester over hele Bergen. Vi transporterer daglig gods som frukt, grønnsaker, blomster, planter og frosne bakevarer m.m. Vi ønsker til enhver tid å imøtekomme kravene til kvalitet, løsninger, leveringstider og priser som markedet vil ha. Vi har en stor bilpark for temperaturtransport for varer som trenger kjøling. Våre fagfolk i firmaet setter sin ære i at hvert enkelt transportoppdrag skal inneholde den kvaliteten som vi har satt som standard. Vi har i dag mange faste kunder som bruker oss til transport av varer.

Ttilbakemeldinger fra dem er gode: Vi gir god service og er punktlige.
Kvalitet og god kundeoppfølging er således viktig ved vår transport. Det er noe vi setter høyt i Hordasped AS.

HORDASPED AS – KOSTNADEFFEKTIV TRANSPORT

Mange bedriftene i Bergen kan erfare at det er både dårlig økonomi og lite praktisk med egne biler til varetransport. Ved å bruke Hordasped AS, velger Dere et kostnadsbesparende alternativ til distribusjon.

Hordasped AS er i dag en av Bergens ledende aktører til distribusjon og transport av varer og har faste daglige ruter. Har du avtaler du må holde, holder vi dem for deg.

Vi påtar oss både faste og sporadiske transportoppdrag av små og store varekjøringer.
Om ønskelig skreddersyr vi transport og distribusjonsløsninger for våre kunder.

Leie egen transportbil

Ønsker du å leie egen bil, er det mulighet for det. Hordasped AS leier ut
varebiler og trailere med og uten sjåfør. Vi har biler i mange forskjellig størrelser, så ingen oppdrag er for lite eller for stort.
Se mer om vår bilutleie>>

Termotransport – temperaturtransport

På bildene til høyre ser du eksempel på en 3 temp,med mulighet for 3 forskjellige temperatursoner i en og samme bil.(kjøl, frys, og tørr).
Behovet for temperaturtransport forekommer når dine varer trenger kjøling. Kjølevarer fraktes normalt med temperatur mellom +2 til +4 grader C.
Frysevarer fraktes normalt i -18 grader C. Våre termotrailere er FRC-godkjente, noe som bl.a. innebærer, at temperaturen i trailerne skal kunne gå fra +15 til -18 grader C på under 1 time.
FRC-godkjennelsen er gyldig i 3 år, deretter skal traileren testes og godkjennes igjen. Trailerne kan reelt innstilles i intervaller fra +25 til -25 grader C, men det innebærer en lengre omstillingstid en den ovennevnte time. Normalt forvarmes eller nedfryses trailerne til den ønskede temperatur, innen vi ankommer avhentingsstedet.

Lagring ved transport i Bergen

Dersom det er behov for mellomlagring av gods, har vi stort lagringsareal.
Vi tilbyr langtids- og korttidslagring av gods, lagring av flyttegods i forbindelse med flytting og lagerhold for bedrifter. Vi kan også tilby våre kunder temperert lager, utelager og lagring av temperaturregulerte varer i kjølefrys.

Les mer om vårt lager

Vår kunnskap og erfaring - din trygghet
Eller ring oss