Vår kunnskap og erfaring - din trygghet
Eller ring oss

Hordasped AS har siden starten i 1975 jobbet bevist med å utvikle markedstilpassede transport og logistikk løsninger for kunder i Bergen. Lang og solid erfaring gjør oss i stand til å løse alt fra de enkleste transportoppdragene til de mest komplekse oppdrag.
Fra våre lokaler i Kjerreidviken i Bergen, leverer vi vår transport tjenester over hele Bergen.
Vi transporterer daglig gods som frukt, grønnsaker, blomster, planter og frosne bakevarer,mm

Vi ønsker til en hver tid å imøtekomme kravene til kvalitet, løsninger, leveringstider og priser som markedet vil ha. Vi har en stor bilpark for temperaturtransport for varer som trenger kjøling. Våre fagfolk i firmaet setter sin ære i at hvert enkelt transportoppdrag skal inneholde den kvaliteten som vi har satt som standard.

Vi har i dag mange faste kunder som bruker oss på sin transport av varer.
Tilbakemeldinger på vår service og punktlighet er meget bra fra våre kunder. Vi vet at kvalitet og god kunde oppfølging er viktig ved vår transport. Dette er noe vi setter høyt i Hordasped AS.

Hordasped AS – Et kostnadseffektivt alternativ på transport

Mange bedriftene i Bergen kan erfare at det er både dårlig økonomi og lite praktisk med egen vare-/lastebil for transport av gods og varer. Ved bruker Hordasped AS, velger Dere et kostnadsbesparende alternativ på distribusjon.

Hordasped AS er i dag en av Bergens ledende aktør på distrubisjon og transport av varer for bedrifter, med faste daglige ruter. Har du avtaler du må holde, holder vi dem for deg.

Vi påtar oss både faste og sporadiske transportoppdrag av små og store varekjøringinger.
Om ønskelig skreddersyr vi transport og distribusjonsløsninger for våre kunder.

Leie egen transportbil

Ønsker du å leie egen bil, er det mulighet for det. Hordasped AS leier ut varebiler og trailere med og uten sjåfør om ønskelig. Vi har mange forskjellig størrelser å velge mellom i vår bilpark, så ingen oppdrag er for liten eller for stor. Muligheten er der.
Se mer om vår bilutleie>>

Termotransport – temperaturtransport

På bildene til høyre ser du eksempel på en 3 temp,
med mulighet for 3 forskjellige temperatur soner i en og samme bil.(kjøl, frys, og tørr).
Behovet for temperaturtransport forekommer når dine varer trenger kjøling. Kjøl kjøres normalt på mellem +2 til +4 grader C. Frys kjøres normalt på -18 graders C. Våres termotrailere er FRC-godkendte , noe som bl.a. inneberer, at temperaturen i trailerne skal kunne gå fra +15 til -18 grader C på under 1 time.
FRC-godkjendelsen er gyldig i 3 år, deretter skal traileren testes og godkjennes igen.

Trailerne kan reelt innstilles i intervallet fra +25 til -25 grader C, men det innbærer en lengre omstillingstid en den ovennevnte time. Normalt forvarmes eller nedfryses trailerne til den ønskede temperatur, innen vi ankommer til avhentingsstedet.

Lagring ved transport i Bergen

Dersom det er behov for mellomlagring av gods, har vi stort lagringsareal.
Vi tilbyr langtids- og mellomlagring av gods, lagring av flyttegods i forbindelse med flytting og lagerhold for bedrifter.Vi kan tilby våre kunder både temperert lager, utelager og lagring av temperatur regulerte varer i kjølefrys.
Les mer om vårt lager

Vår kunnskap og erfaring - din trygghet
Eller ring oss